SEO Services.

Global Concept

01

Όλα ξεκινάνε από την πρώτη επαφή στο διαδίκτυο, εκεί όπου θα στραφεί ο χρήστης στο αρχικό στάδιο της έρευνας του για να ψάξει  περισσότερες πληροφορίες για οτιδήποτε τον απασχολεί.

Είναι καθοριστικό για κάθε brand να εμφανίζεται στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα ειδικά σε non branded αναζητήσεις, αναζητήσεις δηλαδή που δεν περιλαμβάνουν το όνομα της επιχείρησής τους.

02

Το 93% των online ενεργειών ξεκινάει από μια μηχανή αναζήτησης και το 63% των χρηστών του διαδικτύου θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή έρευνα πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά.

Το 70-80% των χρηστών δεν κάνει κλικ στα διαφημιστικά αποτελέσματα της Google αλλά στρέφεται στα οργανικά για να βρει πληροφορίες.

03

Οι χρήστες αντιλαμβάνονται ότι τα brands που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις της Google για τη λέξη κλειδί που πληκτρολόγησαν έχουν τη ποιοτικότερη απάντηση στο πρόβλημά τους.

Το 89% των χρηστών μάλιστα δεν θα φτάσουν ποτέ στη δεύτερη σελίδα της Google.

04

04

STRA
TEGY

Αναρωτιέστε γιατί πρέπει να εντάξετε το SEO στην digital στρατηγική σας;

Ενισχύσετε το brand awareness της επιχείρησής σας

Αναδείξετε το brand authority δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα & προβληματισμούς του κλάδου σας

Αποκτήσετε ποιοτικό κοινό στο site σας καθώς όσοι κάνουν κλικ σε εσάς σημαίνει ότι πραγματικά βρήκαν κάτι ενδιαφέρον

Κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού που σήμερα μπορεί να μην είναι σε αγοραστική διάθεση, όταν όμως θα βρεθούν σε αυτό το σημείο, θα είστε η πρώτη τους επιλογή.

Το Search Engine Optimization αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο της digital στρατηγικής σας και είναι αυτό που θα φέρει μακροπρόθεσμα τα ποιοτικότερα αποτελέσματα σε κάθε επιχείρηση, είτε στοχεύετε σε απευθείας πωλήσεις, είτε σε leads.

Μια SEO στρατηγική προσαρμοσμένη στους εκάστοτε επιχειρηματικούς στόχους θα σας γλιτώσει μελλοντικά από ετήσιες, υψηλές διαφημιστικές δαπάνες.

05

Γιατί να επιλέξετε την Global Concept.

Όσο υψηλότερη η κατάταξη της ιστοσελίδας σας και όσο περισσότερα τα keywords για τα οποία εμφανίζεστε, τόσο χαμηλότερες οι ανάγκες για επένδυση διαφημιστικού budget στο διαφημιστικό δίκτυο της Google.


Ενδιαφέρεστε για μια ολοκληρωμένη SEO στρατηγική για την ιστοσελίδα σας;

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να πάρετε πληροφορίες εξατομικευμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η Global Concept ως ένα από τα πιο επιτυχημένα Full Service Digital Agencies της Θεσσαλονίκης με πελατολόγιο σε Ελλάδα & εξωτερικό βρίσκεται πάντοτε στην αιχμή της digital ενημέρωσης, ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στο search engine optimization.

Καταφέρνουμε να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι σε ότι κάνουμε και να βάζουμε τους πελάτες μας σε θέση οδηγού στον κλάδο τους.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας διαφορετικά, προσφέρουμε το ‘’κάτι παραπάνω’’ όχι μόνο επειδή είμαστε επαγγελματίες, αλλά γιατί πραγματικά το θέλουμε!

Top

PHP Developer

Η εταιρία Global Concept με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης ζητά PHP Developer για πλήρη απασχόληση.

Παρέχουμε ανταγωνιστές αποδοχές, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων και την εμπειρία.

Απαραίτητα Προσόντα

• Καλή γνώση PHP, MySQL

• Kαλή γνώση HTML, Bootstrap, Javascript, jQuery

• Ικανότητα συνεργασίας μέσα σε ομάδα

• Θέληση για εκμάθηση νέων τεχνολογιών

Παροχές

• Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας

• Συνεχής εκπαίδευση και ενασχόληση με νέες τεχνολογίες